29 juni 2017

Varberg på G

Allmänt

Sitter med en kopp kaffe i kvällssolen och laddar för att åka till Varberg Strandcup imorgon. En av Sveriges största och bästa turneringar. Många bra lag och spel i en fantastisk miljö och stad.
 
Älskar man att spela boule och att mäta sig med dom bästa detta land kan erbjuda, ja då spelar man Varberg Strandcup. 
 
Är personligen ganska taggad, känts ganska bra senaste tiden. Spelade bra dom matcher jag spelade i seriespelet. Framförallt är det skyttet som känts bra.
Har försökt att släppa tanken på att jag MÅSTE leverera. Finns ju inget sånt måste. Det nya "måstet" är att njuta av stunden och fokusera på att ha kul med dom man lirar med och även mot för den delen. 
Så det är mitt personliga mål denna helg. Ha kul med två bra kompisar i Chai och Lillen. Vi vet att vi kan lira bra boule, det behöver vi inte bevisa. I jakten på det så glömmer man ibland det viktigaste, slappna av, ha kul och njut. 
 
När jag senaste tiden tänkt mer så, så har jag spelat bättre men framförallt handskats med motgångar bättre. Det har blivit lättare att komma igen i matchen osv.
Lättare sagt än gjort när man brinner men jag är 100% övertygad om att det är enda vägen. Når man inte fram så har man iallafall haft kul.
 
Nu är kaffet slut och solen kämpar krampaktigt för att värma mig kvällens sista timme. 
 
Längtar till helgen.
 
//RB