Maria Bouledagar har startat. Tyvärr är jag själv bortrest hela veckan. Ska softa på Sveriges Hawai (Gotland). Jag hann in en sväng igår kväll och lirade ett par flaskor med Danne Gillan. Vi lirade väldigt upp och ner men det är inte det viktigaste på MBD, vi hade roligt och stundtals blixtrade vi till även spelmässigt. . Skön stämning med lite livemusik, många duktiga boulespelare på plats. Om du aldrig varit på MBD så bör du göra ett besök. Avslappnat, kul och riktigt svåra banor.

 
Gruppspelet i europacupen har i princip spelats klart. Coccinelle, Malmö, Sweden har imponerat. Man tar sig inte bara till slutspelet, man springer in i det. Man får endast stryk av den Franska klubben Nice nånting. Det var absolut inte storstryk, man var med och lirade bra mot fransmännen. I övrigt så har Coccinelle faktiskt kört över samtliga andra aktörer. Det ska bli kul att följa dom senare i slutspelet. Tack även Anders Larsson för websändningarna, många av oss uppskattar det hårt.
                    Wiede, Kerstin, Simon, Jocke, Larsson

                   Rickard, Linda, Anders (fakecoach Marie)

 

Arbetet med Bouleros seriespelslag är färdigt. Vi är nu redo att kriga hårt i samtliga divisioner.

Jag hade 11 namn på pappret att banta ner till åtta inför Elitspelet i Lindome. Då var ändå inte Dennis namn med då han med familj är i Frankrike och lär Fransmännen och lira boule.

Då jag vet att banorna i Lindome är lite speciella där ganska aggressivt läggspel krävs och att i princip endast järnskytte gäller så var det en parameter att ta hänsyn till i uttagningen.

Jag tycker vi har fått ihop ett riktigt bra lag inför Lindome. Dom som spelar för oss därnere är

Ronny Blom, Chai Kedeskog, Rasmus Wirström, Fredrik Holmqvist, Harko Verhagen, Kenneth Öttenius, Johan Eisersjö och Mats Andersson.

Vi kommer att sälja oss dyrt denna helg.

                                         Forza Boulero!

 

Tips inför seriespelet kommer senare.

Nu är det bara att nöta på inför seriespelet. Jag tragglar på med den nya tekniken både i skott och lägg. Det blandas och ges men att mängdträna är något jag gillar så det görs med glädje.

 

//RB