Det är ofta man fokuserar på det man inte tycker är rätt, eller på vad som inte görs osv.
Det är viktigt att mellan varven även belysa dom bra sakerna.
 
Både Stockholms Bouleförbund och Svenska Bouleförbundet har i dom senaste dagarna stått för något som ger hopp om framtiden. Det får ta tid ibland, man får göra fel. Bara man lär sig av det och gör en förändring för att skapa förbättring.
Stockholm Bouleförbund ändrar från gruppspel till poolspel i Mixklasserna till helgen. Dom flesta föredrar det, visst inte alla men jag är ganska så säker på att dom flesta gillar det bättre. Bra där, förlängningen av DM är SM och där är det just pool. Bravo Stbf! Man förlägger dessutom DM skyttet till den populära turneringen Bajen Cup mitt i centrala Södermalm. Det är ett bra initiativ! Det var två riktigt goda nyheter från vårt lokala förbund.
Svenska Bouleförbundet har i mina ögon gjort en jättetabbe med att förlägga SM i Vetlanda. Det är inte det att dom inte skulle kunna arrangera det, dom har många sköna bra boulearbetare där. Staden är för liten helt enkelt.
Okej, nu verkar det som man insett det själva och presenterar nyheten att SM 2018 kommer att arrangeras ihop med en eventgrupp i Karlstad. Det tror jag blir kanon. Dom kommer att skapa ett grymt område för poolspelet och inledningen av slutspelet. Jag är helt säkert att det kommer att hända mer saker än boule på detta område. Det bästa är ändå att man äntligen lägger Centre Courten centralt mitt i Karlstad. Nu jävlar ser ni till och drar dit en bra speaker och se till att färga kloten på något sätt. Skapa en bra möjlighet till den utomstående att haja vad det är vi gör. Ja, om man ska kritisera Vetlanda så är det läge att hylla initiativet med Karlstad och det nya konceptet. Vi vet ju inte hur bra det blir men ambitionen är så rätt tycker jag. Bra Svenska Bouleförbundet!
 
Ytterligare en positiv sak skedde idag på morgonen. Boulen fick plats i TV rutan. det var Måns och Elsa från Boulebar som fick prata och visa lite boule i morgon tv.
Det var ju superkul! En del har i första stadiet ventilerat hur det gick till, vad kunde man gjort bättre bla bla bla. Kom igen nu, var sak har sin tid. Nu fick ett par sköna boulemänniskor visa upp vår kära sport i ett program som har lika många tittare som Thorells websändningar behöver 15 år på sig för att komma upp i. Missförstå mig rätt, dom är ovärderliga för oss inbitna, inte tu tal om det men denna publik Måns och Elsa fick flirta med är något helt annat. 
Nu, i första andetaget så ska vi bara vara lyckliga och glada att vi fick vara med. Måns drog dessutom en riktig fetkalle på det magiska avståndet 3 meter, magisk live TV, haha.
Boulebar är just nu länken mellan boulen och Svenssons. Det är dom som är deras första kontakt med boulevärlden via någon företagskväll, eller svensexa, eller att man bara passerar ett skönt rålis och fastnar av nyfikenhet. Det är Boulebar man i TV 4 bjuder in för att visa boule för övriga Sverige. Mmmm, det känns inte som att sporten Boule sitter i förarsätet där. Men det kvittar, vi drar nytta av det båda två så det är bara att vara lycklig för det också. Ramlar sen tillräckligt många in i sporten Boule. Ökar sen Tv tiden med SM Veckan och går från web till TV, ja då kanske sporten Boule kan ta över ratten så småningom. men det kvittar, vi sitter i samma bil och vill framåt. Vi har bara lite olika resvägar och vinstintressen.
 
Förresten, ni som kritiserat och anser att det kunde gjorts bättre. Ni har rätt men det tar vi i andetag två. Det är en helt annan fråga, en helt annan dag. Men det är nog TV 4 man får ifrågasätta och inte våra sköna Ambassadörer.
 
Nje, en hel del positiva vibbar nu i veckan. Härligt va?
 
//RB