22 oktober 2019

R.I.P

Allmänt

Sveriges enda bouleblogg går nu i graven.
 
Har det hänt nåt? Nej, det har det inte. Inget utöver det vanliga som att man kan bli unfriendad och få nån sur gliring för att man tippat på nåt annat lag än det spelaren själv kanske spelar i. En del tar en sån här blogg lite väl mycket på allvar. Men sånt har man ju lärt sig och ta genom åren så det är inget märkvärdigt.
 
Men jag har gjort detta i några år nu. Känner just nu inte samma driv eller lust til det längre helt enkelt. Eller så har det ju kännts ett tag. Det finns en hel del annat att lägga tid och krafft på. Vi har en hel del spännande på G i Sibirien och sen har jag ju innebandyn där jag coachar grabbens lag och sen drar vår kennelverksamhet igång ordentligt i vinter med en ny kull. Den första i namnet Kennel Big Bay.  Så jag har att göra.
 
Lämnar med varm hand över boulebloggandet till någon annan. det finns ju många med åsikter så det borde finnas en uppsjö med arvtagare. Prova, det är spännande att simma runt i denna ankdamm och försöka hålla sig flytande. Många kallsupar blir det, hahaha.
 
Så tack för denna tid, den kan precis som allt återuppstå i framtiden, även om det inte känns så idag.
 
Så, då har man som vanligt gjort några glada men förhoppningsvis även några lite ledsna.
 
Over and out, Blom has left the building.